In designul si utilarea camerelor Snoezelen, echipa noastra ia in considerare orice buget eligibil si orice spatiu.

Tinem cont in personalizarea lor de toate criteriile tehnice utile, de toate cerintele propietarului si de toate nevoile utilizatorului sau utilizatorilor.

Practic, impreuna participam la proiectarea ei.

Multe din echipamentele noastre se pot executa la dimensiunile cerute, putem concepe si executa la cerere si idei noi functionale de stimulare senzoriala.

Lucram indeaproape cu psihologi, profesori, educatori, logopezi, invatatori si terapeuti, iar acest fapt ne aduce permanent un feedback util si pozitiv in domeniul nostru de activitate.

Lucrăm îndeaproape cu constructorii și arhitecții și din moment ce camerele senzoriale au nevoie de numeroase puncte electrice, putem proiecta si planurile electrice pentru cameră.

Aceste planuri nu sunt stabilite în beton. Ele sunt adiacente celor existente si se mascheaza conform normelor in vigoare.

Odată ce ați confirmat că doriți să continuați cu noi proiectarea si executia, vom stabili impreuna un timp convenabil pentru a intra și a instala camera senzorială.

Când totul este instalat spre satisfacția dvs. si camera senzorială va fi gata să fie deschisa publicului, vom trece cu personalul dvs. la instruirea si detalierea folosirii ei.

Nicio cameră nu e prea mare sau mică pentru a o amenaja; diferenta o va face doar traficul de persoane!